Krogsereds Bygdegårdsförening

Bygdegården

Ring och boka idag

Elisabeth Karlsen, tel: 0704-22 91 21 eller 0346-77 30 40.

 

Krogsereds Bygdegårdsförening
Föreningen driver verksamhet med att hyra ut Krogsereds välkända bygdegård. Vilken fantastisk bykultur vi har i vår hembygd. För att byggnaden skall kunna fortsätta att vara en samlingsplats för bygden krävs att vi håller bygdegården i ett attraktivt skick. För att passa till såväl föreningsmöten, motionsaktivitet, bröllop, kalas m.m.

Idén med månadsansvariga för tillsyn av bygdegården fortsätter. Säg gärna till om du/ni är intresserade av att hjälpa till att bevara bygdegården i fint skick.
Hör av er till Ingegerd på tel. 0346 773021.

Vi räknar med att ha ca 2 hushåll (2-4 pers) per månad som hjälps åt, målet är att det görs som mest 1 gång per år. Som tack ordnar vi i styrelsen ett trevligt samkväm.

 

Fakta om Krogsereds bygdegård

  • Finns porslin till 150 gäster
  • Stor sal med anknytning till serveringsrum
  • Har en av Falkenbergs största scener
  • Du kan spela mattcurling, bordtennis & biljard
  • Liten sal på andra våning, för t.ex. föreningsmöten
  • Är anslutet till det blivande fibernätet
  • Flyttbar bardisk
  • Köket har bl.a. varmluftsugn, stekbord, 2 spisar, diskmaskin & kylrum

 

Hjälp oss att bli bättre
Genom att lägga förslag i förslagslådan som kommer att finnas i köket i bygdegården.

 

Styrelse 2015
Ny styrelse blev vald och har tagit sig ann uppdraget. Bygg- kommittén har aktivt talat om vad som behöver göras och styrelsen har fattat de första besluten. Utredning om vattnet pågår och vi hoppas att det går att klara med begränsade resurser. Vi håller tummarna!

 

IMG_4772a
Den nya styrelsen 2015 består av: Bakre raden från vänster: Siv Carlsson, Ingegerd Ivarsson, Rikard Svensson (Ordförande), Christina Andersson,  Ann-Marie Dannagren (Kassör), Håkan Carlsson. Främre raden från vänster: Gary McConnell (Suppleant), Elisabeth Karlsen (Bokningsansvarig).

 

Sponsor

Falkenbergs Sparbank